Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 11-20 из 25.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Маркетинг : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми «Облік і аудит» першого (бакалаврського) рівняУс М. І.
2022Рекламний менеджмент: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" освітньої програми «Маркетинг» другого (магістерського) рівняЛисиця Н. М.
2022Marketing: work program of the educational discipline for students of specialty 073 "Management" of the educational program " Business administration " of the first (bachelor's) levelLysytsia N. M.
2022Маркетинг : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми «Облік і аудит» першого (бакалаврського) рівняУс М. І.
2022Маркетинг: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" освітньої програми «Міжнародний IT-менеджмент» першого (бакалаврського) рівняРодіонов С. О.
2022Маркетинг: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" освітньої програми «Міжнародний менеджмент» першого (бакалаврського) рівняРодіонов С. О.
2022Marketing: work sillabus of the academic discipline for students of specialty 073 "Management" of the educational program "Innovation management" of the first (bachelor) levelGrynevych L. V.; Rodionov S. O.
2022Marketing: work sillabus of the academic discipline for students of specialty 073 "Management" of the educational program "Logistics" of the first (bachelor) levelGrynevych L. V.; Rodionov S. O.
2022Стандартизація і сертифікація товарів та послуг. Методичні рекомендації до виконання практичних завдань для студентів спеціальності 075 «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівняРожко В. І.
2022Маркетингове ціноутворення. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 075 «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівняПритиченко Т. І.; Гронь О. В.