Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23779
Title: Організація управлінського обліку в системі менеджменту підприємства. Методичні рекомендації до практичних завдань та самостійної роботи для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спец. 071 "Облік і оподаткування"
Authors: Лабунська С. В.
Безкоровайна Л. В.
Keywords: витрати
управління витратами
управлінський облік
калькулювання
бюджетування
калькуляція
Issue Date: 2020
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Організація управлінського обліку в системі менеджменту підприємства. Методичні рекомендації до практичних завдань та самостійної роботи для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спец. 071 "Облік і оподаткування" [Електронний ресурс] / укл. С. В. Лабунська, Л. В. Безкоровайна; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (252 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. - 50 с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано завдання, які відповідають програмі навчальної дисципліни. Завдання та методичні рекомендації до їхнього виконання допоможуть студентам засвоїти порядок формування витрат підприємства, управління їхньою структурою та розміром. Рекомендовано для здобувачів спеціальності 071 "Облік і оподаткування".
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23779
Appears in Collections:Методичні матеріали (ОБК)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020-9-ЕВ Лабунська С В, Безкоровайна Л В.pdf713,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.