Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23779
Назва: Організація управлінського обліку в системі менеджменту підприємства. Методичні рекомендації до практичних завдань та самостійної роботи для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спец. 071 "Облік і оподаткування"
Автори: Лабунська С. В.
Безкоровайна Л. В.
Теми: витрати
управління витратами
управлінський облік
калькулювання
бюджетування
калькуляція
Дата публікації: 2020
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Організація управлінського обліку в системі менеджменту підприємства. Методичні рекомендації до практичних завдань та самостійної роботи для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спец. 071 "Облік і оподаткування" [Електронний ресурс] / укл. С. В. Лабунська, Л. В. Безкоровайна; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (252 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. - 50 с. - Загол. з титул. екрану.
Короткий огляд (реферат): Подано завдання, які відповідають програмі навчальної дисципліни. Завдання та методичні рекомендації до їхнього виконання допоможуть студентам засвоїти порядок формування витрат підприємства, управління їхньою структурою та розміром. Рекомендовано для здобувачів спеціальності 071 "Облік і оподаткування".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23779
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ОБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2020-9-ЕВ Лабунська С В, Безкоровайна Л В.pdf713,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.