Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27166
Title: | Інноваційні формати та основні вектори цифрової трансформації управління бізнесом |
Authors: | Ставерська Т. О. Панфілова Я. А. |
Keywords: | цифрова трансформація ресторанний бізнес |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Ставерська Т. О. Інноваційні формати та основні вектори цифрової трансформації управління бізнесом [Електронний ресурс] / Т. О. Ставерська, Я. А. Панфілова // Сучасне управління організаціями: концепції, цифрові трансформації, моделі інноваційного розвитку : матер. I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25 лист. 2021 р. : тези допов. – Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2021. – С. 104-106. |
Abstract: | На підставі вивчення багатоваріантності підходів до сутності інновацій запропоновано власну дефініцію інновацій у ресторанному бізнесі. За результатами дослідження трансформації комбінаторної кластерізації інновацій запропоновано критеріальний розподіл інновацій в ресторанному бізнесі. Дослідження концепції діджітал-простору, концептуальних рамок цифрової трансформації управління бізнесом великих корпорацій та візії цифрової адженди України дозволило визначили основні вектори та завдання цифрової трансформації управління бізнесом. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27166 |
Appears in Collections: | Статті (МЕМ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
conf_November_25_2021_Ставерська_Панфілова.pdf | 418,73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.