Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27166
Назва: | Інноваційні формати та основні вектори цифрової трансформації управління бізнесом |
Автори: | Ставерська Т. О. Панфілова Я. А. |
Теми: | цифрова трансформація ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Ставерська Т. О. Інноваційні формати та основні вектори цифрової трансформації управління бізнесом [Електронний ресурс] / Т. О. Ставерська, Я. А. Панфілова // Сучасне управління організаціями: концепції, цифрові трансформації, моделі інноваційного розвитку : матер. I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25 лист. 2021 р. : тези допов. – Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2021. – С. 104-106. |
Короткий огляд (реферат): | На підставі вивчення багатоваріантності підходів до сутності інновацій запропоновано власну дефініцію інновацій у ресторанному бізнесі. За результатами дослідження трансформації комбінаторної кластерізації інновацій запропоновано критеріальний розподіл інновацій в ресторанному бізнесі. Дослідження концепції діджітал-простору, концептуальних рамок цифрової трансформації управління бізнесом великих корпорацій та візії цифрової адженди України дозволило визначили основні вектори та завдання цифрової трансформації управління бізнесом. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27166 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МЕМ1) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
conf_November_25_2021_Ставерська_Панфілова.pdf | 418,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.