Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32727
Title: Перспективи використання снекових батончиків у складі сухих пайків для військовослужбовців
Authors: Черевична Н. І.
Грін Н. М.
Герошенко І. О.
Keywords: сухі пайки
армійський раціон
снекові енергетичні батончики
повітряні зерна ячменю
енергетична цінність
харчування
Issue Date: 2024
Citation: Черевична Н. І. Перспективи використання снекових батончиків у складі сухих пайків для військовослужбовців / Н. І. Черевична, Н. М. Грін, І. О.Герошенко // Економіка та суспільство. - 2024. - Вип. 59.
Abstract: У статті досліджено перспективи розроблення рецептурного складу та технології снекових батончиків підвищеної харчової та енергетичної цінності, багатих на вітамінно-мінеральні компоненти, і доцільність включення їх у раціон сухих пайків для військовослужбовців. Наведено результати оцінювання якості розроблених виробів порівняно з продуктами-аналогами вітчизняного виробництва.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32727
Appears in Collections:Статті (ГРБ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.