Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32727
Назва: Перспективи використання снекових батончиків у складі сухих пайків для військовослужбовців
Автори: Черевична Н. І.
Грін Н. М.
Герошенко І. О.
Теми: сухі пайки
армійський раціон
снекові енергетичні батончики
повітряні зерна ячменю
енергетична цінність
харчування
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Черевична Н. І. Перспективи використання снекових батончиків у складі сухих пайків для військовослужбовців / Н. І. Черевична, Н. М. Грін, І. О.Герошенко // Економіка та суспільство. - 2024. - Вип. 59.
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено перспективи розроблення рецептурного складу та технології снекових батончиків підвищеної харчової та енергетичної цінності, багатих на вітамінно-мінеральні компоненти, і доцільність включення їх у раціон сухих пайків для військовослужбовців. Наведено результати оцінювання якості розроблених виробів порівняно з продуктами-аналогами вітчизняного виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32727
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.