Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33027
Название: Механізм функціонування проблемно-орієнтованої системи управління людськими ресурсами
Авторы: Лаптєв В. І.
Ключевые слова: людські ресурси
механізм
проблемно-орієнтована система
принципи
інструментарій управління людськими ресурсами
Дата публикации: 2018
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Лаптєв В. І. Механізм функціонування проблемно-орієнтованої системи управління людськими ресурсами / В. І. Лаптєв // Управління розвитком. – № 2 (192). – С. 41-47.
Краткий осмотр (реферат): Статтю присвячено актуальним питанням ефективності управління людськими ресурсами на основі проблемно-орієнтованого підходу в умовах трансформаційних процесів. Відсутність комплексного підходу до управління людськими ресурсами на всіх економічних рівнях призводить до зниження ефективності використання людських ресурсів, погіршення соціально-економічних показників розвитку. Мета статті полягає у формуванні дієвого механізму управління людськими ресурсами, який спрямований на адекватне вирішення різноманітних проблем і загроз, що поступають як із зовнішнього, так і внутрішнього середовища. На основі узагальнення, абстрактно-логічного аналізу, системного та комплексного підходів визначено складові механізму функціонування проблемно-орієнтованої системи управління людськими ресурсами. Запропоновано визначення термінів «проблема в управлінні людськими ресурсами» та «проблемно-орієнтована система управління людськими ресурсами».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33027
Располагается в коллекциях:№ 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
лаптєв.pdf465,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.