Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7492
Назва: Оптимизация объемов производства изделий быстрого приготовления
Автори: Нгуен Т. Ф. А.
Теми: оптимизация
продукты быстрого питания
Дата публікації: 2014
Видавництво: Видавництво ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Нгуен Тхи Фьюнг Ань Оптимизация объемов производства изделий быстрого приготовления / Нгуен Тхи Фьюнг Ань // Управління розвитком. - 2014. - №7. - С. 42-45
Короткий огляд (реферат): Проведен анализ деятельности предприятия по производству изделий быст¬рого приготовления. Разработана оптимизационная модель планирования производства про¬дуктов быстрого питания торговой марки "Мивина" по имеющимся ресурсам предприятия.
Проведено аналіз діяльності підприємства з виробництва виробів швидкого приготовлення. Розроблено оптимізаційну модель планування виробництва продуктів швидкого приготування торгівельної марки "Мівіна" за наявних ресурсів підприємства.
The analysis of the fast food enterprise was conducted. An optimization model of trademark "Mivina" fast food production planning with available resources was constructed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7492
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕММ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.