Перегляд зібрання за групою - Автори Гіренко Н. І.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Гідропонічні технології як інструмент забезпечення продовольчої безпеки в контексті сталого розвитку агропромислового комплексуГіренко Н. І.; Довгаль Н. С.; Крамаренко Д. П.
2025Дослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробівКрамаренко Д. П.; Черевична Н. І.; Гіренко Н. І.
2024Дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарствіКрамаренко Д. П.; Гіренко Н. І.; Новікова Н. В.
2024Капсульні готелі як перспективне проєктне рішення для економ-готелівКрамаренко Д. П.; Гіренко Н. І.
2025Перспективи застосування капустяного пюре для підвищення харчової цінності хлібобулочних виробівКрамаренко Д. П.; Гіренко Н. І.
2025Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства УкраїниГіренко Н. І.; Крамаренко Д. П.
2025Інтеграція технологій молекулярної гастрономії в систему гастрономічного туризму в умовах глобалізаціїГіренко Н. І.; Крамаренко Д. П.