Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37874
Назва: Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства України
Автори: Гіренко Н. І.
Крамаренко Д. П.
Теми: Slow Food
ресторанна галузь
крафтові виробники
локальні традиції
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Гіренко Н. І. Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства України / Н.І. Гіренко, Д.П. Крамаренко // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали V міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 21 жовтня 2025 р. - Полтава: ПДАУ, 2025. - С. 69-71.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто рух Slow Food в українській ресторанній галузі. Визначено, що інтеграція принципів Slow Food у ресторанну галузь є стратегічним інструментом для утвердження національної ідентичності, розвитку сільських територій та формування усвідомленої культури споживання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37874
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства України.pdf489,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.