Перегляд зібрання за групою - Автори Літвінова І. М.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Дифузія інновацій: мікро та макро рівніТатарченко О. М.; Літвінова І. М.
2021Екологізація виробництва як чинник економічного зростанняЛітвінова І. М.; Данилова В. О.
2022Зарубіжний досвід фінансування інноваційної діяльностіКозуб В. О.; Літвінова І. М.
2020Концептуальний підхід до розбудови економіки сходу України на інноваційній основі: до обговоренняТатарченко О. М.; Літвінова І. М.
2021Позиції на ринку ПрАТ «Страхова група «ТАС»» та вибір напрямків інноваційного розвиткуЛітвінова І. М.; Макаренко І. О.; Проценко А. В.
2020Управління екологічною безпекою промислових регіонів в умовах змін кліматуІванова Д. С.; Літвінова І. М.
2023Харчова хімія та нутриціологія. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняЛітвінова І. М.
2022Харчова хімія і нутриціологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняЛітвінова І. М.
2021Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг. Методичні рекомендації до виконання завдань для самостійної роботи студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняЛогвінков С. М.; Літвінова І. М.
2020Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняНовіков Ф. В.; Логвінков С. М.; Савченко М. Ф.; Літвінова І. М.