Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Перегляд зібрання за групою - Автори Літвінова І. М.
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 1 до 10 із 10
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Дифузія інновацій: мікро та макро рівні
Татарченко О. М.
;
Літвінова І. М.
2021
Екологізація виробництва як чинник економічного зростання
Літвінова І. М.
;
Данилова В. О.
2022
Зарубіжний досвід фінансування інноваційної діяльності
Козуб В. О.
;
Літвінова І. М.
2020
Концептуальний підхід до розбудови економіки сходу України на інноваційній основі: до обговорення
Татарченко О. М.
;
Літвінова І. М.
2021
Позиції на ринку ПрАТ «Страхова група «ТАС»» та вибір напрямків інноваційного розвитку
Літвінова І. М.
;
Макаренко І. О.
;
Проценко А. В.
2020
Управління екологічною безпекою промислових регіонів в умовах змін клімату
Іванова Д. С.
;
Літвінова І. М.
2023
Харчова хімія та нутриціологія. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Літвінова І. М.
2022
Харчова хімія і нутриціологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Літвінова І. М.
2021
Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг. Методичні рекомендації до виконання завдань для самостійної роботи студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня
Логвінков С. М.
;
Літвінова І. М.
2020
Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня
Новіков Ф. В.
;
Логвінков С. М.
;
Савченко М. Ф.
;
Літвінова І. М.