Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27904
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДавидова О. Ю.-
dc.date.accessioned2022-06-26T18:50:15Z-
dc.date.available2022-06-26T18:50:15Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДавидова О. Ю. Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства / О. Ю. Давидова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матер. XІ Всеукр. наук.-практ. конф., присв. до 70-річчя з дня народж. проф. В. Ф. Доценка, м. Київ, 17 18 трав. 2022 р.: тези допов. – Київ: НУХТ, 2022. – С. 157-158.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27904-
dc.description.abstractУ публікації наголошено на доцільність розробки рекомендацій з удосконалення та розвитку готельно-ресторанного господарства для кожного конкретного ринку. Акцентовано увагу на розробці регіональних стратегій розвитку готельно-ресторанного господарства, спрямованих на підвищення конкурентоспроможності й економічної ефективності регіональних підприємств. Запропоновано використання інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства при розробці стратегії розвитку підприємства та його адаптації в ринкових умовах.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоru_RU
dc.subjectрегіональний ринокru_RU
dc.subjectрозвитокru_RU
dc.subjectінноваційне управлінняru_RU
dc.subjectстратегіяru_RU
dc.titleФормування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарстваru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези доповіді.pdf1,77 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.