Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27904| Title: | Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства |
| Authors: | Давидова О. Ю. |
| Keywords: | готельно-ресторанне господарство регіональний ринок розвиток інноваційне управління стратегія |
| Issue Date: | 2022 |
| Citation: | Давидова О. Ю. Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства / О. Ю. Давидова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матер. XІ Всеукр. наук.-практ. конф., присв. до 70-річчя з дня народж. проф. В. Ф. Доценка, м. Київ, 17 18 трав. 2022 р.: тези допов. – Київ: НУХТ, 2022. – С. 157-158. |
| Abstract: | У публікації наголошено на доцільність розробки рекомендацій з удосконалення та розвитку готельно-ресторанного господарства для кожного конкретного ринку. Акцентовано увагу на розробці регіональних стратегій розвитку готельно-ресторанного господарства, спрямованих на підвищення конкурентоспроможності й економічної ефективності регіональних підприємств. Запропоновано використання інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства при розробці стратегії розвитку підприємства та його адаптації в ринкових умовах. |
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27904 |
| Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Тези доповіді.pdf | 1,77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.