Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30186| Title: | Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
| Authors: | Давидова О. Ю. |
| Keywords: | ресторанне господарство послуги продукція споживач заклад виробництво обслуговування організація |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
| Citation: | Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця.— Електрон. текстові дан. (397 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 76 с. — Загол. з титул. екрану. |
| Abstract: | Подано завдання для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, методичні рекомендації до їхнього виконання, типові розрахункові завдання і приклади їхнього вирішення за темами, матеріали щодо закріплення знань. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. |
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30186 |
| Appears in Collections: | Методичні матеріали (ГРБКТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 2023-Давидова О.Ю..pdf | 985,26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.