Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32519| Назва: | Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня | 
| Автори: | Давидова О. Ю. Черевична Н. І. Крамаренко Д. П. | 
| Теми: | готельно-ресторанна справа заклад ресторанного бізнесу сфера гостинності унікальність дипломна робота вступ анотація | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | 
| Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, Н. І. Черевична, Д. П. Крамаренко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (506 KБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 39 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 28. | 
| Короткий огляд (реферат): | Подано методичні рекомендації щодо структури, змісту, організації підготовки та написання і порядку захисту дипломних робіт. Наведено основні вимоги до тематики, змісту та оформлення магістерських дипломних робіт. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес". | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32519 | 
| Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ГРБКТ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2024-Давидова О Ю, Черевична Н І, Крамаренко Д П.pdf | 506,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
