Статті (МЕМ) : [647] Домівка зібрання Перегляд статистики

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 261 до 280 з 647
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Тенденції розвитку сучасного екологічного маркетингу підприємстваАстахова І. Е.; Резнікова Т. О.
2020Штучний інтелект у маркетинговій діяльностіПроскурніна Н. В.
2020Оцінка ефективності маркетингових заходів підприємств роздрібної торгівлі в умовах цифрової трансформаціїПроскурніна Н. В.
2020Strategic Guidelines for the Improvement of Logistic Activities of Trade EnterprisesShtal T. V.; Uvarova A. I.; Proskurnina N. V.; Savytska N. L.
2020Трансформація бізнес-моделей підприємств роздрібної торгівлі в умовах цифровізаціїПроскурніна Н. В.
2020Роль трансформації функцій маркетингу для забезпечення інноваційного розвитку підприємств роздрібної торгівліПроскурніна Н. В.
2020Маркетингова діяльність як засіб підвищення рівня міжнародної конкурентоспроможності підприємства ТОВ «Грінпауер-Про»Проскурніна Н. В.; Єресько Д. О.
2020Інструменти цифрового маркетингу як драйвер омніканальної роздрібної торгівліПроскурніна Н. В.
2020Advantages and disadvantages of using innovative risk assessment methodsVereshchahina H.; Pliekhanova T. Ye.
2020Implementation of the risk assessment system for innovative activityPliekhanova T. Ye.
2020Особливості проектного менеджменту в ІТ-компаніяхПіддубна Л. І.; Дудник М. М.
2020Конкурентоспроможність підприємств IT-сфери на міжнародному ринкуДзеніс О. О.; Петрук В. О.
2020Маркетингова діяльність підприємства в умовах міжнародної конкуренціїДзеніс О. О.; Воїнкова О. В.
2020Бенчмаркінг як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємстваДзеніс О. О.; Моалєм О. Е.
2020Екологічна економіка в системі забезпечення світового сталого розвиткуСтаверська Т. О.; Козуб В. О.
2020Сучасні види інновацій у ресторанному бізнесіСтаверська Т. О.; Фролова Т. В.
2020Академічне підприємництво як пріоритетний напрям розвитку вищої освітиКрутова А. С.; Ставерська Т. О.
2020Формування сучасної місії бібліотеки університетуСтаверська Т. О.
2020Digital-маркетинг як інструмент забезпечення сталого розвитку бізнесуСтаверська Т. О.
2020Франчайзинг у ресторанному бізнесі: проблеми міжнародної інтеграції УкраїниСтаверська Т. О.; Шталь Т. В.; Козуб В. О.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 261 до 280 з 647