Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35646| Title: | Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості |
| Authors: | Траченко Л. А. |
| Keywords: | управління бізнес-процесами управління якістю продукції міжнародні стандарти якості статистичні методи управління якістю |
| Issue Date: | 2008 |
| Publisher: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
| Citation: | Траченко Л. А. Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Л. А. Траченко // Економіка розвитку. – 2008. – № 2 (46). – С. 95-98. |
| Abstract: | The author's approach to the guestions of products guality management is considered; the block-scheme of effective guality management at the food industry enterprises is recommended to the introduction. |
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35646 |
| Appears in Collections: | № 2 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| траченко.pdf | 628,56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.