Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35646| Назва: | Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості |
| Автори: | Траченко Л. А. |
| Теми: | управління бізнес-процесами управління якістю продукції міжнародні стандарти якості статистичні методи управління якістю |
| Дата публікації: | 2008 |
| Видавництво: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
| Бібліографічний опис: | Траченко Л. А. Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Л. А. Траченко // Економіка розвитку. – 2008. – № 2 (46). – С. 95-98. |
| Короткий огляд (реферат): | The author's approach to the guestions of products guality management is considered; the block-scheme of effective guality management at the food industry enterprises is recommended to the introduction. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35646 |
| Розташовується у зібраннях: | № 2 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| траченко.pdf | 628,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.