Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36483
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крамаренко Д. П. | - |
dc.contributor.author | Гіренко Н. І. | - |
dc.contributor.author | Новікова Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-01T20:24:54Z | - |
dc.date.available | 2025-06-01T20:24:54Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Крамаренко Д. П. Дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарстві / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Н. В. Новікова // Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. - 2024. - № 4. - С. 237–250. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36483 | - |
dc.description.abstract | У статті представлено результати дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарстві. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | пароконвектомат | uk_UA |
dc.subject | теплова обробка | uk_UA |
dc.subject | продукти тваринного походження | uk_UA |
dc.subject | сухі речовини | uk_UA |
dc.subject | жир | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | технологічні процеси | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дослідження впливу типу обладнання.pdf | 445,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.