Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36483
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрамаренко Д. П.-
dc.contributor.authorГіренко Н. І.-
dc.contributor.authorНовікова Н. В.-
dc.date.accessioned2025-06-01T20:24:54Z-
dc.date.available2025-06-01T20:24:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКрамаренко Д. П. Дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарстві / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Н. В. Новікова // Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. - 2024. - № 4. - С. 237–250.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36483-
dc.description.abstractУ статті представлено результати дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарстві.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectпароконвектоматuk_UA
dc.subjectтеплова обробкаuk_UA
dc.subjectпродукти тваринного походженняuk_UA
dc.subjectсухі речовиниuk_UA
dc.subjectжирuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.titleДослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дослідження впливу типу обладнання.pdf445,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.