Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37414
Назва: The role of employee nutrition in promoting occupational safety
Автори: Protasenko O.
Теми: occupational safety
employee nutrition
workplace health
food policy
employee’s well-being
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Protasenko O. The role of employee nutrition in promoting occupational safety / O. Protasenko // Комунальне господарство міст. – Харків : ХНУМГ ім. О.М. Бекетова. – 2025. – Том 4. – Вип. 192. – С. 409-418.
Короткий огляд (реферат): Nutrition is an overlooked part of workplace safety, demanding holistic health approaches. It impacts focus, reaction time, and emotional balance. Poor diet links to fatigue and errors, while good nutrition can significantly cut mistakes and ease stress. Employers should implement food policies in the workplace, treating nutrition as a strategic safety asset.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37414
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Протасенко_The role of employee nutrition in promoting occupational safety.pdf244,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.