Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37685
Title: Використання вторинних продуктів переробки гідробіонтів у технології соусів
Authors: Шефер Ю. О.
Крамаренко Д. П.
Keywords: вторинні біоресурси
соус
продукти переробки прісноводних гідробіонтів
хімічний склад
Issue Date: 2025
Citation: Шефер Ю. О. Використання вторинних продуктів переробки гідробіонтів у технології соусів / Ю.О. Шефер, Д.П. Крамаренко // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали VI міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 вересня 2025 р. - Київ : НУХТ, 2025. - С. 125-127.
Abstract: Визначено, що комплексна переробка вторинних продуктів рибної промисловості та аквакультури є перспективним напрямом для створення інноваційних харчових продуктів. Запропонована технологія соусу на основі кісток, шкіри, луски риби та панцирів ракоподібних дозволяє раціонально використовувати цінні біоресурси, які раніше вважалися відходами.
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37685
Appears in Collections:Статті студентів (ГРБКТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шоста МПК мяса і молока НУХТ_Шефер.pdf365,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.