Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37685
Назва: Використання вторинних продуктів переробки гідробіонтів у технології соусів
Автори: Шефер Ю. О.
Крамаренко Д. П.
Теми: вторинні біоресурси
соус
продукти переробки прісноводних гідробіонтів
хімічний склад
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Шефер Ю. О. Використання вторинних продуктів переробки гідробіонтів у технології соусів / Ю.О. Шефер, Д.П. Крамаренко // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали VI міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 вересня 2025 р. - Київ : НУХТ, 2025. - С. 125-127.
Короткий огляд (реферат): Визначено, що комплексна переробка вторинних продуктів рибної промисловості та аквакультури є перспективним напрямом для створення інноваційних харчових продуктів. Запропонована технологія соусу на основі кісток, шкіри, луски риби та панцирів ракоподібних дозволяє раціонально використовувати цінні біоресурси, які раніше вважалися відходами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37685
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шоста МПК мяса і молока НУХТ_Шефер.pdf365,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.