Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37690
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorProtasenko O.-
dc.date.accessioned2025-11-19T21:45:57Z-
dc.date.available2025-11-19T21:45:57Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationProtasenko O. Nutrition and occupational safety: an integrated perspective / O. Protasenko // Актуальні питання безпеки праці у контексті сталого розвитку та європейської інтеграції України: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, 11-12 листопада 2025 р. / Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова, 2025. – С. 147-149. (електронне видання)uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37690-
dc.description.abstractNutrition is an overlooked part of workplace safety, demanding holistic health approaches. It impacts focus, reaction time, and emotional balance. Poor diet links to fatigue and errors, while good nutrition can significantly cut mistakes and ease stress. Employers should implement food policies in the workplace, treating nutrition as a strategic safety asset.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectoccupational safetyuk_UA
dc.subjectemployee nutritionuk_UA
dc.subjectemployee’s well-beinguk_UA
dc.titleNutrition and occupational safety: an integrated perspectiveuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Протасенко_NUTRITION AND OCCUPATIONAL SAFETY.pdf3,65 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.