Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37690Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Protasenko O. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T21:45:57Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T21:45:57Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Protasenko O. Nutrition and occupational safety: an integrated perspective / O. Protasenko // Актуальні питання безпеки праці у контексті сталого розвитку та європейської інтеграції України: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, 11-12 листопада 2025 р. / Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова, 2025. – С. 147-149. (електронне видання) | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37690 | - |
| dc.description.abstract | Nutrition is an overlooked part of workplace safety, demanding holistic health approaches. It impacts focus, reaction time, and emotional balance. Poor diet links to fatigue and errors, while good nutrition can significantly cut mistakes and ease stress. Employers should implement food policies in the workplace, treating nutrition as a strategic safety asset. | uk_UA |
| dc.language.iso | en | uk_UA |
| dc.subject | occupational safety | uk_UA |
| dc.subject | employee nutrition | uk_UA |
| dc.subject | employee’s well-being | uk_UA |
| dc.title | Nutrition and occupational safety: an integrated perspective | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖБЖ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Протасенко_NUTRITION AND OCCUPATIONAL SAFETY.pdf | 3,65 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.