Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37690
Title: Nutrition and occupational safety: an integrated perspective
Authors: Protasenko O.
Keywords: occupational safety
employee nutrition
employee’s well-being
Issue Date: 2025
Citation: Protasenko O. Nutrition and occupational safety: an integrated perspective / O. Protasenko // Актуальні питання безпеки праці у контексті сталого розвитку та європейської інтеграції України: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, 11-12 листопада 2025 р. / Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова, 2025. – С. 147-149. (електронне видання)
Abstract: Nutrition is an overlooked part of workplace safety, demanding holistic health approaches. It impacts focus, reaction time, and emotional balance. Poor diet links to fatigue and errors, while good nutrition can significantly cut mistakes and ease stress. Employers should implement food policies in the workplace, treating nutrition as a strategic safety asset.
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37690
Appears in Collections:Статті (ЗСЖБЖ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Протасенко_NUTRITION AND OCCUPATIONAL SAFETY.pdf3,65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.