Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37690
Назва: Nutrition and occupational safety: an integrated perspective
Автори: Protasenko O.
Теми: occupational safety
employee nutrition
employee’s well-being
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Protasenko O. Nutrition and occupational safety: an integrated perspective / O. Protasenko // Актуальні питання безпеки праці у контексті сталого розвитку та європейської інтеграції України: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, 11-12 листопада 2025 р. / Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова, 2025. – С. 147-149. (електронне видання)
Короткий огляд (реферат): Nutrition is an overlooked part of workplace safety, demanding holistic health approaches. It impacts focus, reaction time, and emotional balance. Poor diet links to fatigue and errors, while good nutrition can significantly cut mistakes and ease stress. Employers should implement food policies in the workplace, treating nutrition as a strategic safety asset.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37690
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Протасенко_NUTRITION AND OCCUPATIONAL SAFETY.pdf3,65 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.