Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37872Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Крамаренко Д. П. | - |
| dc.contributor.author | Гіренко Н. І. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-01T21:18:17Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-01T21:18:17Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Крамаренко Д. П. Перспективи застосування капустяного пюре для підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 21 жовтня 2025 р. - Полтава: ПДАУ, 2025. - С. 136-140. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37872 | - |
| dc.description.abstract | Розглянуто сучасний розвиток хлібопекарської галузі. Визначено, що використання капустяного пюре як функціональної добавки в технології пшеничного хліба є перспективним напрямом розвитку хлібопекарської галузі. Багатий хімічний склад білоголової капусти, наявність вітамінів, мінеральних речовин, амінокислот, ферментів та харчових волокон робить її цінною овочевою добавкою для створення продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | білоголова капуста | uk_UA |
| dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UA |
| dc.subject | технологічні властивості | uk_UA |
| dc.subject | процеси бродіння | uk_UA |
| dc.subject | органолептичні характеристики | uk_UA |
| dc.title | Перспективи застосування капустяного пюре для підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Перспективи застосування капустяного пюре для підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів.pdf | 507,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.