Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37872
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрамаренко Д. П.-
dc.contributor.authorГіренко Н. І.-
dc.date.accessioned2025-12-01T21:18:17Z-
dc.date.available2025-12-01T21:18:17Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКрамаренко Д. П. Перспективи застосування капустяного пюре для підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 21 жовтня 2025 р. - Полтава: ПДАУ, 2025. - С. 136-140.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37872-
dc.description.abstractРозглянуто сучасний розвиток хлібопекарської галузі. Визначено, що використання капустяного пюре як функціональної добавки в технології пшеничного хліба є перспективним напрямом розвитку хлібопекарської галузі. Багатий хімічний склад білоголової капусти, наявність вітамінів, мінеральних речовин, амінокислот, ферментів та харчових волокон робить її цінною овочевою добавкою для створення продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectбілоголова капустаuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectтехнологічні властивостіuk_UA
dc.subjectпроцеси бродінняuk_UA
dc.subjectорганолептичні характеристикиuk_UA
dc.titleПерспективи застосування капустяного пюре для підвищення харчової цінності хлібобулочних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.