Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37872| Title: | Перспективи застосування капустяного пюре для підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів |
| Authors: | Крамаренко Д. П. Гіренко Н. І. |
| Keywords: | білоголова капуста хлібобулочні вироби технологічні властивості процеси бродіння органолептичні характеристики |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Крамаренко Д. П. Перспективи застосування капустяного пюре для підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 21 жовтня 2025 р. - Полтава: ПДАУ, 2025. - С. 136-140. |
| Abstract: | Розглянуто сучасний розвиток хлібопекарської галузі. Визначено, що використання капустяного пюре як функціональної добавки в технології пшеничного хліба є перспективним напрямом розвитку хлібопекарської галузі. Багатий хімічний склад білоголової капусти, наявність вітамінів, мінеральних речовин, амінокислот, ферментів та харчових волокон робить її цінною овочевою добавкою для створення продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності. |
| URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37872 |
| Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Перспективи застосування капустяного пюре для підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів.pdf | 507,03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.