Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37873| Назва: | Перспективні напрями виробництва борошняних виробів для харчування людей схильних до захворювання на остеопороз |
| Автори: | Вовк К. В. Крамаренко Д. П. |
| Теми: | борошняні кондитерські вироби калорійність остеопороз кальцій кісткова тканина |
| Дата публікації: | 2024 |
| Бібліографічний опис: | Вовк К. В. Перспективні напрями виробництва борошняних виробів для харчування людей схильних до захворювання на остеопороз / К.В. Вовк, Д.П. Крамаренко / Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХIІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 21 листопада 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 325-326. |
| Короткий огляд (реферат): | Розглянуто такий перспективний напрямок розробки нових видів борошняних кондитерських виробів з використанням нутрієнтно-адекватної сировини. Визначено, шо на даний момент борошняні кондитерські вироби для профілактики остеопорозу на продовольчому ринку практично повністю відсутні, тому розробка таких виробів становить особливий інтерес і має важливе соціальне значення для покращення якості життя людей, схильних до остеопорозу. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37873 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Перспективні напрями виробництва борошняних виробів для харчування людей схильних до захворювання на остеопороз.pdf | 307,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.