Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37875
Назва: Сучасні тенденції молекулярної кулінарії
Автори: Крамаренко Д.
Гіренко Н.
Теми: молекулярна гастрономія
інноваційні кулінарні технології
сферифікація
гелеутворення
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Крамаренко Д. Сучасні тенденції молекулярної кулінарії / Д. Крамаренко, Н. Гіренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, 13–14 листопада 2025 р. - Львів: ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2025. - С. 242-244.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні підходи та техніки молекулярної кулінарії. Визначено, що молекулярна гастрономія вже стала поштовхом до появи нових концепцій харчування, освітніх програм і наукових досліджень у галузі кулінарії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37875
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасні тенденції молекулярної кулінарії.pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.