Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37875Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Крамаренко Д. | - |
| dc.contributor.author | Гіренко Н. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-01T21:30:51Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-01T21:30:51Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Крамаренко Д. Сучасні тенденції молекулярної кулінарії / Д. Крамаренко, Н. Гіренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, 13–14 листопада 2025 р. - Львів: ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2025. - С. 242-244. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37875 | - |
| dc.description.abstract | Розглянуто основні підходи та техніки молекулярної кулінарії. Визначено, що молекулярна гастрономія вже стала поштовхом до появи нових концепцій харчування, освітніх програм і наукових досліджень у галузі кулінарії. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | молекулярна гастрономія | uk_UA |
| dc.subject | інноваційні кулінарні технології | uk_UA |
| dc.subject | сферифікація | uk_UA |
| dc.subject | гелеутворення | uk_UA |
| dc.title | Сучасні тенденції молекулярної кулінарії | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Сучасні тенденції молекулярної кулінарії.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.