Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37875
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрамаренко Д.-
dc.contributor.authorГіренко Н.-
dc.date.accessioned2025-12-01T21:30:51Z-
dc.date.available2025-12-01T21:30:51Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКрамаренко Д. Сучасні тенденції молекулярної кулінарії / Д. Крамаренко, Н. Гіренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, 13–14 листопада 2025 р. - Львів: ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2025. - С. 242-244.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37875-
dc.description.abstractРозглянуто основні підходи та техніки молекулярної кулінарії. Визначено, що молекулярна гастрономія вже стала поштовхом до появи нових концепцій харчування, освітніх програм і наукових досліджень у галузі кулінарії.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectмолекулярна гастрономіяuk_UA
dc.subjectінноваційні кулінарні технологіїuk_UA
dc.subjectсферифікаціяuk_UA
dc.subjectгелеутворенняuk_UA
dc.titleСучасні тенденції молекулярної кулінаріїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті (ГРБКТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сучасні тенденції молекулярної кулінарії.pdf1,21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.