Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37875
Title: Сучасні тенденції молекулярної кулінарії
Authors: Крамаренко Д.
Гіренко Н.
Keywords: молекулярна гастрономія
інноваційні кулінарні технології
сферифікація
гелеутворення
Issue Date: 2025
Citation: Крамаренко Д. Сучасні тенденції молекулярної кулінарії / Д. Крамаренко, Н. Гіренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, 13–14 листопада 2025 р. - Львів: ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2025. - С. 242-244.
Abstract: Розглянуто основні підходи та техніки молекулярної кулінарії. Визначено, що молекулярна гастрономія вже стала поштовхом до появи нових концепцій харчування, освітніх програм і наукових досліджень у галузі кулінарії.
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37875
Appears in Collections:Статті (ГРБКТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сучасні тенденції молекулярної кулінарії.pdf1,21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.