Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37875| Title: | Сучасні тенденції молекулярної кулінарії |
| Authors: | Крамаренко Д. Гіренко Н. |
| Keywords: | молекулярна гастрономія інноваційні кулінарні технології сферифікація гелеутворення |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Крамаренко Д. Сучасні тенденції молекулярної кулінарії / Д. Крамаренко, Н. Гіренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, 13–14 листопада 2025 р. - Львів: ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2025. - С. 242-244. |
| Abstract: | Розглянуто основні підходи та техніки молекулярної кулінарії. Визначено, що молекулярна гастрономія вже стала поштовхом до появи нових концепцій харчування, освітніх програм і наукових досліджень у галузі кулінарії. |
| URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37875 |
| Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Сучасні тенденції молекулярної кулінарії.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.