Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37902
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorIvashura А.-
dc.date.accessioned2025-12-02T22:28:03Z-
dc.date.available2025-12-02T22:28:03Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationIvashura А. Strategy for post-war revival of gastronomic tourism in the Kharkiv region / А. Ivashura // Актуальні проблеми та перспективи розвитку індустрії гостинності і крафтових виробництв: І Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 95-річчю заснування Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, 20 листопадая 2025 р. : тези допов. / за загал. редак. О. Ю. Давидової [та ін.]. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – С. 449-452. (Англ. мова)uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37902-
dc.description.abstractThe post-war recovery of the Kharkiv region involves not only the renewal of economic and social activity but also the formation of new directions in the regional economy. One of the promising tools for sustainable development is gastronomic tourism, which has the potential to integrate local agricultural resources, cultural heritage, and modern tourism practices.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectsustainable developmentuk_UA
dc.subjectsustainable gastronomic tourismuk_UA
dc.subjectenvironmental sustainabilityuk_UA
dc.subjectenvironmental impactuk_UA
dc.subjectgreen tourismuk_UA
dc.titleStrategy for post-war revival of gastronomic tourism in the Kharkiv regionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті (ГРБКТ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.