Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37902| Title: | Strategy for post-war revival of gastronomic tourism in the Kharkiv region |
| Authors: | Ivashura А. |
| Keywords: | sustainable development sustainable gastronomic tourism environmental sustainability environmental impact green tourism |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Ivashura А. Strategy for post-war revival of gastronomic tourism in the Kharkiv region / А. Ivashura // Актуальні проблеми та перспективи розвитку індустрії гостинності і крафтових виробництв: І Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 95-річчю заснування Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, 20 листопадая 2025 р. : тези допов. / за загал. редак. О. Ю. Давидової [та ін.]. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – С. 449-452. (Англ. мова) |
| Abstract: | The post-war recovery of the Kharkiv region involves not only the renewal of economic and social activity but also the formation of new directions in the regional economy. One of the promising tools for sustainable development is gastronomic tourism, which has the potential to integrate local agricultural resources, cultural heritage, and modern tourism practices. |
| URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37902 |
| Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Ivashura A._Strategy for post-war revival of gastronomic tourism in the kharkiv region.pdf | 1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.