Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37902
Title: Strategy for post-war revival of gastronomic tourism in the Kharkiv region
Authors: Ivashura А.
Keywords: sustainable development
sustainable gastronomic tourism
environmental sustainability
environmental impact
green tourism
Issue Date: 2025
Citation: Ivashura А. Strategy for post-war revival of gastronomic tourism in the Kharkiv region / А. Ivashura // Актуальні проблеми та перспективи розвитку індустрії гостинності і крафтових виробництв: І Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 95-річчю заснування Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, 20 листопадая 2025 р. : тези допов. / за загал. редак. О. Ю. Давидової [та ін.]. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – С. 449-452. (Англ. мова)
Abstract: The post-war recovery of the Kharkiv region involves not only the renewal of economic and social activity but also the formation of new directions in the regional economy. One of the promising tools for sustainable development is gastronomic tourism, which has the potential to integrate local agricultural resources, cultural heritage, and modern tourism practices.
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37902
Appears in Collections:Статті (ГРБКТ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.