Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37903
Назва: International experience of sustainable development strategies in the restaurant business and tourism
Автори: Ivashura А.
Теми: sustainable development
sustainable gastronomic tourism
environmental sustainability
environmental impact
green tourism
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Ivashura А. International experience of sustainable development strategies in the restaurant business and tourism / А. Ivashura // Актуальні проблеми та перспективи розвитку індустрії гостинності і крафтових виробництв: І Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 95-річчю заснування Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, 20 листопадая 2025 р. : [тези] / за загал. редак. О. Ю. Давидової [та ін.]. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – С. 74-78. (Англ. мова)
Короткий огляд (реферат): Sustainable development of the restaurant business and tourism is one of the priority areas of the global economy. Environmental challenges, shifting consumer preferences, growing competition, and technological advancements are prompting companies to adopt strategies centered on resource conservation, strengthened social responsibility, and long-term competitiveness. The experiences of different countries demonstrate that sustainable practices are becoming an integral part of the business model, rather than a temporary trend.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37903
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.