Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38028
Назва: Інноваційні тенденції розвитку готельно - ресторанного бізнесу
Автори: Жуков В. В.
Нечепуренко К. Б.
Теми: інноваційні тенденції
готельно-ресторанний бізнес
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Жуков В. В. Інноваційні тенденції розвитку готельно - ресторанного бізнесу / В. Жуков, К. Нечепуренко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку індустрії гостинності і крафтових виробництв : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 95-річчю заснування Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, 20 листопада 2025 р. : тези допов. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – С. 225-227.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано тенденції впровадження інновацій у готельно-ресторанному господарстві, які забезпечать нові перспективи з метою розширення послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38028
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези _ Жуков, Нечепуренко.pdf1,33 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.