Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38327| Назва: | Перспективи впровадження тренду здорового харчування в закладах ресторанного господарства |
| Автори: | Черевична Н. І. Гущин А. В. |
| Теми: | здорове харчування дієтичні хлібці кріспи флакси хрусткі крекери заклади ресторанного господарства |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Черевична Н. І. Перспективи впровадження тренду здорового харчування в закладах ресторанного господарства / Н.І. Черевична, А.В. Гущин // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей ІV Міжнар. наук.-прак. конф., 4 листопада 2025 р. – Харків : Державний біотехнологічний ун-т, 2025. – С. 409-410. |
| Короткий огляд (реферат): | У публікації подано інформацію щодо актуальності упровадження тренду здорового харчування у закладах ресторанного господарства. Зазначено, що одним із перспективних напрямків є впровадження у меню закладів, в якості хлібобулочних виробів, дієтичних хлібців, що відповідають концепції «здорового харчування». Дієтичні хлібці дозволять закладам не лише задовольнити зростаючий попит на легкі, корисні замінники традиційного хліба, але й підсилити імідж бренду як відповідального до здоров’я відвідувачів і тенденцій харчування. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38327 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Черевична Н.І. Перспективи впровадження тренду здорового харчування в закладах ресторанного господарства.pdf | 212,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.