Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20495
Название: Дослідження особливостей моделі конфлікту в управлінні ефективністю розвитку діяльності
Авторы: Литвиненко А. О.
Ключевые слова: конфлікт
психосоматика
механізм управління
розвиток діяльності
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Литвиненко А. О. Дослідження особливостей моделі конфлікту в управлінні ефективністю розвитку діяльності / А. О. Литвиненко // Теорія і практика сучасної психології. – 2019. – № 7.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано та представлено методичні рекомендації щодо формування взаємовідносин психічного та соматичного стану в управлінні ефективністю на підприємстві, формування програм емоційних реакцій людини та вплив конфліктної поведінки на потенціал розвитку людини. Запропоновано розуміння реакцій людини на події життя, а саме, на зміни обставин, нові форми взаємовідносин оточуючих людей в процесі розвитку діяльності, порушення у реалізації життєвих програм, незадоволених бажань та нездійснених мрій. Представлено стратегію визначення складу психологічної моделі конфлікту в управлінні ефективністю розвитку діяльності, спираючись на проходження життєвих криз, проживання стресів й подолання конфліктних ситуацій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20495
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1. Литвиненко_АО_стаття.pdf514,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.