Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23603
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Наумік-Гладка К. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-04T06:58:41Z | - |
dc.date.available | 2020-09-04T06:58:41Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Наумік-Гладка К. Г. Екологічність як базовий принцип гостинності та комунікації / К. Г. Наумік-Гладка // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : ІХ всеукр. наук.-практ. Інтернет конф., 20 трав. 2020 р., м. Київ : зб. матер. / Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій. – Київ, 2020. – С.131–133. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23603 | - |
dc.description.abstract | Визначено, що принципи екологічності в сфері гостинності набувають актуальності, як додатковий фактор конкурентоспроможності. Екологічність діяльності підтверджується системами якості менеджменту та сертифікується, що формує легітимність принципу екологічності. Умови кризи, наприклад пандемія, стають фактором креативного розвитку сфери гостинності, де використовується ідея комфорту, безпеки та екологічності в адаптованій формі та підтверджується важливість цих факторів для успішної економічної діяльності. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | екологічність | ru_RU |
dc.subject | сфера гостинності | ru_RU |
dc.subject | комунікація | ru_RU |
dc.title | Екологічність як базовий принцип гостинності та комунікації | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Статті (Т) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Наумик_4статья.pdf | 360,26 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.