Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23603
Title: | Екологічність як базовий принцип гостинності та комунікації |
Authors: | Наумік-Гладка К. Г. |
Keywords: | екологічність сфера гостинності комунікація |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Наумік-Гладка К. Г. Екологічність як базовий принцип гостинності та комунікації / К. Г. Наумік-Гладка // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : ІХ всеукр. наук.-практ. Інтернет конф., 20 трав. 2020 р., м. Київ : зб. матер. / Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій. – Київ, 2020. – С.131–133. |
Abstract: | Визначено, що принципи екологічності в сфері гостинності набувають актуальності, як додатковий фактор конкурентоспроможності. Екологічність діяльності підтверджується системами якості менеджменту та сертифікується, що формує легітимність принципу екологічності. Умови кризи, наприклад пандемія, стають фактором креативного розвитку сфери гостинності, де використовується ідея комфорту, безпеки та екологічності в адаптованій формі та підтверджується важливість цих факторів для успішної економічної діяльності. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23603 |
Appears in Collections: | Статті (Т) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Наумик_4статья.pdf | 360,26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.