Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25281
Назва: | Формування структури маркетингового потенціалу промислового підприємства |
Автори: | Пасько М. І. |
Теми: | конкурентоспроможність підприємства маркетинговий потенціал підприємства структура маркетингового потенціалу підприємства |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Пасько М. І. Формування структури маркетингового потенціалу промислового підприємства / М. І. Пасько // Сучасні проблеми управління підприємствами: матеріали міжнар. наук.-практ. конф., Харків – Торунь, 16 квітня 2021 р. : тези допов. — Днепр: Середняк Т. К., 2021. – С. 103-104 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто теоретичні підходи до формування структури маркетингового потенціалу промислового підприємства, яка має містити вичерпний перелік складових, що розкривають розуміння та сутнісне наповнення маркетингового потенціалу. Запропоновано системний підхід, згідно якого структуру маркетингового потенціалу складають внутрішні та зовнішні ресурси, можливості та спроможності, що спрямовуються на забезпечення конкурентоспроможності підприємства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25281 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МЛІ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пас_ко_М._Тези.pdf | 625,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.