Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Автореферати
Бібліотека ХНЕУ ім.С.Кузнеця
Документи університету
Звіти з наукових досліджень
Навчально-науковий інститут економіки і права
Навчально-науковий інститут інформаційних технологій
Навчально-науковий інститут менеджменту і маркетингу
Навчально-науковий інститут міжнародних відносин
Періодичні видання
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Факультет підготовки іноземних громадян
Факультет фінансів і обліку
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 21-30 из 82.
назад
1
2
3
4
5
6
...
9
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2020
Аналіз готовності підприємства до впровадження сучасних інструментів розвитку корпоративної культури
Веретенникова Г. Б.
;
Томах В. В.
2021
Розвиток персоналу як необхідна умова розвитку підприємства
Касьмін Д. С.
2021
Сучасний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку
Ляліна Н. С.
;
Матвієнко-Біляєва Г. Л.
;
Панчук А. С.
2022
Сукупність елементів управління інноваційною діяльністю
Григорян О. О.
2020
Аналіз готовності підприємства до впровадження сучасних інструментів розвитку корпоративної культури
Веретенникова Г. Б.
;
Томах В. В.
2022
Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесу
Давидова О.
2022
Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стану
Нечепуренко К.
2020
Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня
Новіков Ф. В.
;
Логвінков С. М.
;
Савченко М. Ф.
;
Літвінова І. М.
2022
Країнознавство та організаційна поведінка іноземного підприємства. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 292 "Міжнародні економічні відносини" першого (бакалаврського) рівня
Булкіна І. А.
;
Воронюк Є. В.
2022
Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства
Давидова О. Ю.
Просмотр
Автор
22
Бестужева С. В.
6
Погуда Н. В.
5
Козуб В. О.
5
Литвиненко А. О.
5
Томах В. В.
4
Бутенко Д. С.
3
Литвиненко О. Д.
3
Логвінков С. М.
3
Матвієнко-Біляєва Г. Л.
3
Перепелюкова О. В.
.
дальше >
Тема
10
управління
8
підприємство
8
стратегія
6
бізнес
6
готельно-ресторанний бізнес
6
зовнішньоекономічна діяльність
6
інновації
5
аналіз
5
моделювання
5
оцінка
.
дальше >
по дате выпуска
31
2022
28
2021
23
2020
Has File(s)
82
true