Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 21-30 из 82.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Аналіз готовності підприємства до впровадження сучасних інструментів розвитку корпоративної культуриВеретенникова Г. Б.; Томах В. В.
2021Розвиток персоналу як необхідна умова розвитку підприємстваКасьмін Д. С.
2021Сучасний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвиткуЛяліна Н. С.; Матвієнко-Біляєва Г. Л.; Панчук А. С.
2022Сукупність елементів управління інноваційною діяльністюГригорян О. О.
2020Аналіз готовності підприємства до впровадження сучасних інструментів розвитку корпоративної культуриВеретенникова Г. Б.; Томах В. В.
2022Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесуДавидова О.
2022Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стануНечепуренко К.
2020Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняНовіков Ф. В.; Логвінков С. М.; Савченко М. Ф.; Літвінова І. М.
2022Країнознавство та організаційна поведінка іноземного підприємства. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 292 "Міжнародні економічні відносини" першого (бакалаврського) рівняБулкіна І. А.; Воронюк Є. В.
2022Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарстваДавидова О. Ю.