Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 23 (час пошуку: 0.004 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Аналіз сталого споживання і виробництва в УкраїніІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Савченко М. Ф.; Дитиненко С. О.
2022Сталі рішення для контролю антропогенного забрудненняІвашура А. А.; Борисенко О. М.
2022Аналіз сталих харчових систем в УкраїніІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Івашура М. М.; Цапко Н. С.
2021Аналіз екоусвідомленої харчової поведінки як фактора формування екологічної сталостіІвашура А. А.; Борисенко О. М.
2021Стале харчування як екологічний маркер в індустрії гастрономічного туризмуІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Солдатенко А. О.
2021Використання нутра-ергономічних стратегій і рекомендацій як факторів сталості харчування на виробництвіІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Северинов О. В.
2021Субсолідусна будова системи MgO – FeO – Al2O3Борисенко О. М.; Логвінков С. М.; Шабанова Г. М.; Корогодська А. М.; Івашура М. М.; Івашура А. А.
2021Особливості фазоутворення шпінельних сполук у системі MgO – Al2O3 – TiO2 – FeOБорисенко О. М.; Логвінков С. М.; Остапенко І. А.; Шабанова Г. М.; Івашура А. А.
2021Усвідомлене споживання в контексті глобальної екологічної політики урбанізованих територійБорисенко О. М.; Солдатенко А. О.; Толмачова М. В.; Івашура А. А.
2020Енергосертифікація будівель – шлях до енергоефективностіБорисенко О. М.; Івашура А. А.; Тимошенко Ю. С.; Краснов В. А.