Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Перегляд зібрання за групою - Автори Давидова О. Ю.
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 1 до 18 із 18
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Актуальні напрями розвитку туристичної індустрії
Давидова О. Ю.
;
Сисоєва С. І.
2022
Гігієна і санітарія в галузі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
2024
Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства
Давидова О. Ю.
;
Колонтаєвський О. П.
;
Сегеда І. В.
2024
Методичні рекомендації до кваліфікаційного іспиту за спеціальністю для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.
2024
Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.
;
Крамаренко Д. П.
2023
Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Сисоєва С. І.
2023
Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
2023
Організація готельного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Сисоєва С. І.
2023
Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
2023
Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
2025
Сучасні інформаційні технології як адаптивно-орієнтований механізм управління підприємством готельно-ресторанного господарства
Давидова О. Ю.
;
Сисоєва С. І.
;
Михайлишин А. В.
2025
Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарства
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.
;
Крамаренко Д. П.
2023
Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Хаустова Т. М.
2022
Традиції та культура харчування народів світу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
2024
Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві
Давидова О. Ю.
2022
Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства
Давидова О. Ю.
2018
Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практика
Давидова О. Ю.
2024
Інновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.