Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35459
Назва: Методичні рекомендації до кваліфікаційного іспиту за спеціальністю для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Автори: Давидова О. Ю.
Черевична Н. І.
Теми: готельно-ресторанний бізнес
кваліфікаційний іспит
управління якістю
спеціальність
тестування
бакалаврський рівень
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до кваліфікаційного іспиту за спеціальністю для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, Н. І. Черевична ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (426 KБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 31 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 26-30.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні рекомендації щодо підготовки та проведення кваліфікаційного іспиту за спеціальністю. Наведено критерії оцінювання завдань і програму кваліфікаційного іспиту. Рекомендовано для проведення атестації здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35459
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024-Давидова О Ю, Черевична Н І.pdf426,63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.