Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37682| Назва: | Дослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів |
| Автори: | Крамаренко Д. П. Черевична Н. І. Гіренко Н. І. |
| Теми: | борошняні вироби гарбузове пюре функціональні інгредієнти пористість вологість кислотність питомий об 'єм органолептичні показники хлібобулочні вироби харчова цінність оздоровче харчування технологія випічки |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Крамаренко Д. П. Дослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів / Д. П. Крамаренко, Н. І. Черевична, Н. І. Гіренко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Технічні науки». - 2025. – Вип. 1. – С. 11-16. |
| Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена дослідженню впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів, зокрема булочок. Актуальність дослідження зумовлена зростаючим попитом на функціональні продукти харчування та необхідністю розширення асортименту хлібобулочних виробів з підвищеною харчовою цінністю. У роботі розглянуто сучасні тенденції у використанні рослинних інгредієнтів для збагачення хлібобулочних виробів. Особлива увага приділена гарбузу як перспективній сировині, багатій на пектин, β-каротин, вітаміни та мікроелементи. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37682 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Дослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів.pdf | 903,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.