Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37682
Назва: Дослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів
Автори: Крамаренко Д. П.
Черевична Н. І.
Гіренко Н. І.
Теми: борошняні вироби
гарбузове пюре
функціональні інгредієнти
пористість
вологість
кислотність
питомий об 'єм
органолептичні показники
хлібобулочні вироби
харчова цінність
оздоровче харчування
технологія випічки
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Крамаренко Д. П. Дослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів / Д. П. Крамаренко, Н. І. Черевична, Н. І. Гіренко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Технічні науки». - 2025. – Вип. 1. – С. 11-16.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів, зокрема булочок. Актуальність дослідження зумовлена зростаючим попитом на функціональні продукти харчування та необхідністю розширення асортименту хлібобулочних виробів з підвищеною харчовою цінністю. У роботі розглянуто сучасні тенденції у використанні рослинних інгредієнтів для збагачення хлібобулочних виробів. Особлива увага приділена гарбузу як перспективній сировині, багатій на пектин, β-каротин, вітаміни та мікроелементи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37682
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів.pdf903,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.