Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37682
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрамаренко Д. П.-
dc.contributor.authorЧеревична Н. І.-
dc.contributor.authorГіренко Н. І.-
dc.date.accessioned2025-11-19T21:13:07Z-
dc.date.available2025-11-19T21:13:07Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКрамаренко Д. П. Дослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів / Д. П. Крамаренко, Н. І. Черевична, Н. І. Гіренко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Технічні науки». - 2025. – Вип. 1. – С. 11-16.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37682-
dc.description.abstractСтаття присвячена дослідженню впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів, зокрема булочок. Актуальність дослідження зумовлена зростаючим попитом на функціональні продукти харчування та необхідністю розширення асортименту хлібобулочних виробів з підвищеною харчовою цінністю. У роботі розглянуто сучасні тенденції у використанні рослинних інгредієнтів для збагачення хлібобулочних виробів. Особлива увага приділена гарбузу як перспективній сировині, багатій на пектин, β-каротин, вітаміни та мікроелементи.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectборошняні виробиuk_UA
dc.subjectгарбузове пюреuk_UA
dc.subjectфункціональні інгредієнтиuk_UA
dc.subjectпористістьuk_UA
dc.subjectвологістьuk_UA
dc.subjectкислотністьuk_UA
dc.subjectпитомий об 'ємuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectоздоровче харчуванняuk_UA
dc.subjectтехнологія випічкиuk_UA
dc.titleДослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті (ГРБКТ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.