Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37682| Title: | Дослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів |
| Authors: | Крамаренко Д. П. Черевична Н. І. Гіренко Н. І. |
| Keywords: | борошняні вироби гарбузове пюре функціональні інгредієнти пористість вологість кислотність питомий об 'єм органолептичні показники хлібобулочні вироби харчова цінність оздоровче харчування технологія випічки |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Крамаренко Д. П. Дослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів / Д. П. Крамаренко, Н. І. Черевична, Н. І. Гіренко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Технічні науки». - 2025. – Вип. 1. – С. 11-16. |
| Abstract: | Стаття присвячена дослідженню впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів, зокрема булочок. Актуальність дослідження зумовлена зростаючим попитом на функціональні продукти харчування та необхідністю розширення асортименту хлібобулочних виробів з підвищеною харчовою цінністю. У роботі розглянуто сучасні тенденції у використанні рослинних інгредієнтів для збагачення хлібобулочних виробів. Особлива увага приділена гарбузу як перспективній сировині, багатій на пектин, β-каротин, вітаміни та мікроелементи. |
| URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37682 |
| Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Дослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів.pdf | 903,28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.