Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37873Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Вовк К. В. | - |
| dc.contributor.author | Крамаренко Д. П. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-01T21:23:15Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-01T21:23:15Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Вовк К. В. Перспективні напрями виробництва борошняних виробів для харчування людей схильних до захворювання на остеопороз / К.В. Вовк, Д.П. Крамаренко / Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХIІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 21 листопада 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 325-326. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37873 | - |
| dc.description.abstract | Розглянуто такий перспективний напрямок розробки нових видів борошняних кондитерських виробів з використанням нутрієнтно-адекватної сировини. Визначено, шо на даний момент борошняні кондитерські вироби для профілактики остеопорозу на продовольчому ринку практично повністю відсутні, тому розробка таких виробів становить особливий інтерес і має важливе соціальне значення для покращення якості життя людей, схильних до остеопорозу. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk_UA |
| dc.subject | калорійність | uk_UA |
| dc.subject | остеопороз | uk_UA |
| dc.subject | кальцій | uk_UA |
| dc.subject | кісткова тканина | uk_UA |
| dc.title | Перспективні напрями виробництва борошняних виробів для харчування людей схильних до захворювання на остеопороз | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Перспективні напрями виробництва борошняних виробів для харчування людей схильних до захворювання на остеопороз.pdf | 307,49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.