Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37873
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВовк К. В.-
dc.contributor.authorКрамаренко Д. П.-
dc.date.accessioned2025-12-01T21:23:15Z-
dc.date.available2025-12-01T21:23:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВовк К. В. Перспективні напрями виробництва борошняних виробів для харчування людей схильних до захворювання на остеопороз / К.В. Вовк, Д.П. Крамаренко / Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХIІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 21 листопада 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 325-326.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37873-
dc.description.abstractРозглянуто такий перспективний напрямок розробки нових видів борошняних кондитерських виробів з використанням нутрієнтно-адекватної сировини. Визначено, шо на даний момент борошняні кондитерські вироби для профілактики остеопорозу на продовольчому ринку практично повністю відсутні, тому розробка таких виробів становить особливий інтерес і має важливе соціальне значення для покращення якості життя людей, схильних до остеопорозу.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectкалорійністьuk_UA
dc.subjectостеопорозuk_UA
dc.subjectкальційuk_UA
dc.subjectкісткова тканинаuk_UA
dc.titleПерспективні напрями виробництва борошняних виробів для харчування людей схильних до захворювання на остеопорозuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті (ГРБКТ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.