Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37873
Title: Перспективні напрями виробництва борошняних виробів для харчування людей схильних до захворювання на остеопороз
Authors: Вовк К. В.
Крамаренко Д. П.
Keywords: борошняні кондитерські вироби
калорійність
остеопороз
кальцій
кісткова тканина
Issue Date: 2024
Citation: Вовк К. В. Перспективні напрями виробництва борошняних виробів для харчування людей схильних до захворювання на остеопороз / К.В. Вовк, Д.П. Крамаренко / Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХIІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 21 листопада 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 325-326.
Abstract: Розглянуто такий перспективний напрямок розробки нових видів борошняних кондитерських виробів з використанням нутрієнтно-адекватної сировини. Визначено, шо на даний момент борошняні кондитерські вироби для профілактики остеопорозу на продовольчому ринку практично повністю відсутні, тому розробка таких виробів становить особливий інтерес і має важливе соціальне значення для покращення якості життя людей, схильних до остеопорозу.
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37873
Appears in Collections:Статті (ГРБКТ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.